top of page

Content Cornerin vaikuttajille menestystä Suomen suurimmassa sosiaalisen median gaalassa

Päivitetty: 31. tammik. 2023

Content Cornerin osakkaat Sara Vanninen ja Roosa Rahkonen palkittiin lauantaina Creator Awards -gaalassa.


Roosa Rahkonen (vas.) palkittiin Vuoden vastuullisuusvaikuttajana. Sara Vanninen nappasi pystin Vuoden lifestyle -kategoriassa.


Sosiaalisen median sisällöntuottajia palkittiin lauantaina 4. kesäkuuta Creator Awards -gaalassa. Kyseessä on Suomen suurin sosiaalisen median juhla, jossa palkittiin vaikuttajia yhteensä 25 eri kategoriassa. Suora lähetys gaalasta nähtiin Nelosella ja Ruudussa.


Gaalan tarkoitus on antaa tunnustusta parhaiten alalla onnistuneille, kannustaa ja inspiroida uusia nousevia tähtiä, kehittää ja yhdistää Suomen vaikuttajakenttää, luoda yhteyttä uuden ja perinteisen median välille sekä kasvattaa arvostusta alaa kohtaan.


Content Cornerin osakkaista gaalassa palkittiin Sara Vanninen ja Roosa Rahkonen. Vanninen palkittiin Vuoden Lifestyle -kategoriassa ja Rahkonen valittiin Vuoden vastuullisuusvaikuttajaksi. Vaikuttajaosakkaista gaalassa ehdokkaina olivat myös Petra Wettenranta, jonka ruokayhteisö Bella Table oli ehdolla Vuoden ruoka & reseptit -kategoriassa. Wettenranta oli henkilökohtaisesti ehdolla myös Vuoden hyvinvointi -kategoriassa. Content Cornerin viestintäjohtaja Irene Naakka oli puolestaan ehdolla Vuoden aktivistiksi.


Kasvava ala ansaitsee tunnustusta

Vuoden lifestyle-vaikuttaja Sara Vanninen kertoo olevansa otettu saamastaan tunnustuksesta.


- Rakastan valokuvausta ja rakastan kertoa tarinoita kuvien avulla. Parasta työssäni on se, että pystyn sen avulla edistämään mulle tärkeitä asioita ja teemoja. Tämä motivoi joka päivä! Nuorten naisten rakentama ala on kärsinyt alusta asti vähättelystä, joten tuntui hyvältä saada näin arvokas gaala, joka vieläpä näytettiin suorana tv:stä, Vanninen sanoo.

Vanninen muistuttaa, että vaikuttajamarkkinointiala kasvaa Suomessa kohisten.


- IAB Finlandin ja Kantarin alkuvuonna 2022 tekemän selvityksen perusteella vaikuttajamarkkinoinnin määrä Suomessa oli vuonna 2021 noin 39,4 miljoonaa euroa. Vuoteen 2020 verrattuna kasvua on jopa 41 prosenttia. Enää ei voida ohittaa sitä faktaa, että kyseessä on kasvava ja tuloksellinen toimiala, jolla on hyvin vahva tulevaisuudennäkymä.

Content Corner edusti Creator Awards -gaalassa useamman vaikuttajan voimin.


Content Cornerin Carita von Rutenhjelm (oik.) tuotti Creator Awards -gaalan.


Comments


bottom of page