Tutustu meihin

WhatsApp Image 2021-02-26 at 13.41.03.jp

Sara Vanninen

Sara on somealan pioneereja, ja hänet tunnetaan parhaiten bloggaajana sekä valokuvaajana. Hänen visuaalisissa kanavissaan esiin nousevat vastuullisuus, hyvinvointi ja arjen ilot. Saran laajaan osaamiseen kuuluvat niin somemarkkinoinnin strategiasuunnittelu kuin pr-työ.

WhatsApp Image 2021-02-25 at 22.10.00.jp

Julia Toivola

Julia on yrittäjä, Flea-vaateliikkeen perustaja, entinen ruokakolumnisti, itseoppinut valokuvaaja sekä intohimoinen ja monipuolisuutta rakastava sisällöntuottaja 11 vuoden kokemuksella. Julian lähestymistapa jokaiseen projektiin on sama halu löytää jatkuvasti uusia tapoja kertoa tarinaa ja jakaa jotain erityistä ja kaunista.

WhatsApp Image 2021-02-25 at 22.11.50.jp

Carita Von Rutenhjelm

Carita on johtanut omaa ohjelmatoimistoaan jo yli kymmenen vuoden ajan. Viime vuosina Carita on vastannut isojen tapahtumien lanseerauksista, tehnyt Suomen katsotuimpia tv-ohjelmia sekä toiminut tv-alalla kehityspuolella. Hänen vahvuuksiaan ovat dataan pohjautuva päätöksenteko sekä strategioiden luominen uudella kulmalla.

WhatsApp Image 2021-02-26 at 10.04.13.jp

Mona on Suomen ensimmäisiä ammattibloggaajia: hän aloitti bloginsa jo vuonna 2009. Monan kaikkien kanavien keskiössä ovat henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä äitiyden ja yrittäjyyden kanssa tasapainoilu. Visuaalisesti kauniit kuvat ja aito teksti vakuuttavat lukijat, ja Monan kanavilla onkin pitkäaikaiset seuraajat.

Mona Visuri

DSC_4411.jpeg

Annika Ollila

Annika on sosiaalisen median ja sisällöntuotannon ammattilainen sekä palkittu pitkän linjan bloggaaja, jonka vahvuuksiin kuuluvat laadukkaat sisältökokonaisuudet ja vaikuttava tekstintuottaminen. Yli vuosikymmenen tekemisen tuloksena on vankka seuraajakunta ja luotettu henkilöbrändi, jonka suurimpia valtteja ovat aitous sekä ihmisläheisyys.

WhatsApp Image 2021-02-26 at 09.42.15.jp

Lilli Salminen

Lilli on viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, jonka tausta on sisältö-, tapahtuma- ja vaikuttajamarkkinoinnin parissa. Lilli työskentelee oman yrityksensä kautta muun muassa sisällöntuottajana ja stylistina. Lillin vahvuuksia ovat vahva visuaalinen silmä, luova ongelmanratkaisukyky sekä tehokas projektinhallinta.

WhatsApp Image 2021-02-26 at 09.42.14 (1

Linda on työskennellyt viisi vuotta oman yrityksensä kautta somen parissa, sekä sisällöntuottajana että vaikuttajana. Hänen pääkanaviaan ovat YouTube sekä Instagram. Linda tekee lifestyle-sisältöä, jossa painottuvat sisustus ja remontointi, ruoka, liikunta, muoti sekä kauneus.

Linda Ekroth

WhatsApp Image 2021-02-26 at 13.41.51.jp

Petra on sisällöntuotannon ja hyvinvoinnin ammattilainen, joka työskentelee 360° vaikuttajamarkkinoinnin parissa niin oman tilinsä, Bella Table -ruokapodcastin kuin yes girl -hyvinvointiyhteisönsä kautta. Petran vahvuuksia ovat ihmisläheisyys ja aito tarinankerronta.

Petra Wettenranta

Photo 4.3.2021, 11.43.22.jpg

Jasmin Muurinen

Jasmin on pitkän linjan sisällöntuotannon ammattilainen, joka jakaa pilkahduksia elämästään yli seitsemän vuoden kokemuksella. Löydät hänen kanavistaan monipuolisesti nuoren naisen elämää koskettavia aiheita aina kulttuurista parhaisiin second hand -löytöihin. Jasminin vahvuuksia on luova konseptointi ja sisältöjen tarinallistaminen.

Photo 22.4.2018, 18.28.48.jpg

Kriselda Mustonen

Kriselda on joogaopettaja ja hyvinvointivaikuttaja, joka on toiminut päätoimisena bloggaajana ja sisällöntuottajana vuodesta 2017. Hän on myös toinen yes girl -hyvinvointiyhteisön perustajista. Yes girl -podcast valittiin juuri vuoden parhaaksi podcastiksi.

Kriseldan missiona on puhua tasapainon tärkeydestä. Hän on kiinnostunut hyvinvoinnista niin fyysisestä kuin psyykkisestä näkökulmasta. Kriselda soveltaa joogan oppeja länsimaiseen kulttuuriin.

Photo 2.6.2021, 12.48.55.jpg

Anni Silamo

Anni on markkinointiviestinnän pitkän linjan ammattilainen, jolla on taustallaan yli kymmenen vuoden työura kansainvälisten B2C- ja B2B-brändien parissa toimistopuolella. Content Cornerin myyntijohtajan vahvuuksia ovat ihmisläheinen ote työhön, ratkaisukeskeinen asiakastyöosaaminen sekä rautainen operatiivisen johtamisen taito.

Photo 4.3.2021, 12.30.03.jpg

Roosa Rahkonen

Roosa on viestinnän ja politiikan opiskelija, feministi ja mielenterveyden puolestapuhuja, joka sivuaa kanavissaan aiheita meikeistä ihmisoikeuksiin. Aina energinen ja värikäs pakkaus on tehnyt somea intohimolla yli viisi vuotta. Hänen erityisosaamistaan ovat vaikuttava kirjoittaminen, video ja sisällönsuunnittelu.

Photo 4.3.2021, 17.41.52.jpg

Irene Naakka

Irene on kirjoittamisen ja sisällöntuotannon pitkän linjan ammattilainen, joka työskentelee yrittäjänä, toimittajana ja vaikuttajana sekä juontajana suositussa Kroonisesti ärhäkkä -podcastissa. Hänen kynästään on lähtenyt myös rakastettu Hullu kuin äidiksi tullut -kirja. Irene hallitsee niin kaupallisen kuin journalistisen tekstin tuottamisen.

Jessica Rantala Content Corner.jpeg

Jessica Rantala

Jessica on finanssialan ammattilainen ja toimii nykyisin  alanvaihdon myötä Content Cornerin toimitusjohtajana. Hän on pitänyt blogia jo yli kymmenen vuotta, vastapainona työlleen yksityispankissa. Hänen vahvuuksiaan ovat tuloksellinen projektinhallinta sekä somestrategian suunnittelu ja rakentaminen linjassa liiketoimintastrategian kanssa.