top of page

Palvelumme

Luovia toteutuksia brändisi tarpeisiin, vaikuttajalähtöisesti ja alaa ymmärtäen. Lue lisää palveluistamme alta.

Reels kansi.JPG

Vaikuttajamarkkinointi

Vahvuutemme on vuosikymmenen aikana kertynyt syvä ymmärrys alasta: tunnemme alan tärkeimmät toimijat ja ajankohtaisimmat kehityssuunnat.
 

Vaikuttajalähtöisyys on yksi Content Cornerin tärkeimmistä arvoista. Tapamme toimia on saanut kiitosta myös laajalta vaikuttajaverkostoltamme. Arvostamme vaikuttajien työtä, ja otamme heidät mukaan jo kampanjoiden suunnitteluvaiheessa.

 

Meille tärkeintä on luottamus: haluamme olla alan lämminhenkisin ja turvallisin taho, jonka kanssa on ihanaa tehdä yhteistyötä. Olemmekin alan rakastettu toimija: meihin luottavat niin asiakkaamme

kuin vaikuttajatkin.

Meillä työskentelee monialainen tiimi, jonka jäsenet ovat vuosien ajan toimineet paitsi vaikuttajamarkkinoinnin parissa, myös muilla markkinoinnin osa-alueilla. Tiimimme jäsenet ovat tehneet töitä niin vaikuttajan, toimiston kuin asiakkaankin puolella. Hallitsemme siis kokonaisuuden ja toimimme ammattitaitoisena linkkinä asiakkaan ja vaikuttajan välillä.

 

Tiimillämme on vankka, vuosien projektinjohdollinen kokemus, josta saamme kiitosta sekä asiakkailta että vaikuttajilta. Meille on luontevaa pitää useita lankoja käsissä yhtäaikaisesti ja hoitaa projektit maaliin sovitussa aikataulussa.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille yhdessä vaikuttavaa vaikuttajamarkkinointia.

Saamme asiakkailtamme ylistystä myös luovista, out of the box -ideoista ja siitä, että uskallamme haastaa asiakkaitamme uuden äärelle. Konseptointitiimimme ideoi kerta toisensa jälkeen upeimmat kokonaisuudet, joita on ilo esitellä asiakkaillemme. Kaikki tekemisemme pohjautuu asiakkaan strategiaan, ja kytkeytyy luontevaksi osaksi brändin muuta markkinointia.

Koostamme kattavan ja yksityiskohtaisen raportin kampanjoiden tuloksista tarkan ja luotettavan Klear-vaikuttajatyökalun avulla.

403869209_360299916495906_3250675814226334089_n.jpeg

Tapahtumatuotanto

Content Cornerilla työskentelee tapahtuma-alan ja PR:n pitkän linjan
ammattilaisia. Suunnittelemme ja toteutamme unohtumattomia tapahtumia aina kymmenen hengen intiimeistä vaikuttajatapahtumista reilu tuhannen hengen asiakasiltoihin.

Luomme kokonaisvaltaisia konsepteja, joissa esimerkiksi vaikuttajakampanjan tueksi toteutetaan myös PR-lähetys tai vaikuttajatapahtuma. Suunnittelemme tapahtumat ja markkinointiteot aina asiakkaan strategia ja tavoitteet edellä, laadukkaasti.

Ota yhteyttä! Ideoidaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma.

cc-brändikuvat-muokattu-20_edited.jpg

PR

Meillä on vankka kokemus PR:stä kaikissa sen muodoissa: tunnemme trendit, puheenaiheet, mielenkiintoisimmat lokaatiot ja oikeat ihmiset.

Tunnemme alan ammattilaiset henkilökohtaisesti, mikä helpottaa PR-työtä ja tuo tuloksia. Tiedämme millaisia PR-lähetyksiä vaikuttajat haluavat vastaanottaa. Meillä on myös pitkä kokemus mediatyöskentelystä, joten kauttamme tavoitat Suomen tärkeimmät mediat ja toimittajat.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, millainen PR-kokonaisuus palvelee parhaiten
yrityksesi strategiaa.

cc-kuvituskuvat-huonekalut-28.jpeg

Sisällöntuotanto ja -suunnittelu

Vaikka olemme erikoistuneet vaikuttajamarkkinointiin, meiltä saa myös laaja-alaisesti muita luovia markkinoinnin ratkaisuja. Meillä työskentelee Suomen ammattitaitoisimpia vaikuttajia ja sisällöntuottajia, jotka tietävät, millainen sisältö ja visuaalisuus vetoavat katsojaan, ja kuinka luodaan vaikuttavimmat tekstit, kuvat ja videot.

Tiimistämme ja verkostoistamme löytyy ammattivaikuttajien lisäksi myös useampi ammattivalokuvaaja ja -sisällöntuottaja, jotka hallitsevat
sisällöntuotannon asiakkaan kanaviin. Näissä sisällöissä yhdistyvät upeiden kuvien lisäksi strateginen ote: suunnittelemme sisällöt asiakkaiden tavoitteet huomioiden.

Kauttamme onnistuvat kokonaisvaltaisesti myös muut luovat toteutukset. Hallitsemme myös niin mainoskuvien kuin tapahtumien stailaukset sekä kuvausjärjestelyt.

 

Kasaamme oikeanlaisen tiimin juuri kuhunkin projektiin
asiakkaan tarpeet huomioiden. Meillä on vuosien aikana kertyneet laajat verkostot eri luovan alan osaajista ja vankkumaton visuaalinen silmä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille yhdessä vaikuttavaa sisältöä.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää vaikuttajamarkkinoinnista ja sen kiistattomista hyödyistä.

OTA YHTEYTTÄ

Kerromme mielellämme lisää vaikuttajistamme sekä palveluistamme. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, miten voisimme tehdä yhteistyötä.

Anni Silamo - Myyntijohtaja

Anni Silamo, myyntijohtaja

anni@contentcorner.fi
+358 50 535 9477

Jessica Rantala - Toimitusjohtaja

Jessica Rantala, toimitusjohtaja

jessica@contentcorner.fi
+358 50 426 5462

Kiitos kun otit yhteyttä!

bottom of page