top of page

Content Corner lunasti kovat odotukset – 2022 oli kasvun ja onnistumisten vuosiVuoden lähestyessä loppuaan olemme jo kääntäneet katseet tulevaan vuoteen, mutta ennen joulun hengähdystaukoa on hyvä pysähtyä ja ihastella mennyttä vuotta ja sen onnistumisia.


Content Cornerin pian päättyvän toisen vuoden onnistui lunastaa tiukat tavoitteet. Vuosi 2022 oli varsin opettavainen sekä merkittävä kasvun ja kehityksen vuosi. Takana on hienoja, palkittujakin projekteja uusille ja vanhoille asiakkaille, mieleenpainuvia tapahtumaprojekteja sekä vuosiyhteistöitä. Yksi vuoden kohokohdista on tietysti upeat uudet toimistotilamme Uudenmaankadulla.


Vaikuttajaverkostomme on kasvanut vuoden aikana eksponentiaalisesti. Olemme saaneet lukuisia palautetta vaikuttajilta, joiden kanssa olemme saaneet kunnian tehdä yhteistyötä. Content Corneria on kehuttu selkeydestä, perusteellisuudesta ja mutkattomuudesta. Kiittävät palautteet ovat meille kullanarvoisia, sillä haluamme olla vaikuttajille se mielekkäin yhteistyökumppani ja aina vaikuttajien puolella.


Suuri kiitos siis kaikille asiakkaille, vaikuttajille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta. Kiitos myös koko Content Cornerin jengille! Olen valtavan kiitollinen jokaiselle siitä, mitä olemme saaneet aikaan lyhyessä ajassa. Ensi vuonna rivimme kasvavat entisestään, ja saamme heti vuoden alussa vahvistusta myyntitiimiimme.


Odotukset vuodelle 2023 ovat entistäkin kovemmat, mutten epäile hetkeäkään, ettemme saavuttaisi jälleen kaikkia tavoitteitamme. Mutta ennen uuden vuoden haasteisiin tarttumista lataamme akut perusteellisesti! Rentouttavaa ja rauhallista joulua 🧡


Jessica Rantala, Content Cornerin toimitusjohtaja

Comments


bottom of page