top of page

Content Corner Oy ehdolla Tubecon Awards 2022 -gaalassa

Päivitetty: 31. tammik. 2023

Content Corner Oy on ehdolla Vuoden vaikuttavimmaksi toimistoksi Tubecon Awards 2022 -gaalassa!

Tubecon Awards on ensimmäistä kertaa järjestettävä vaikuttajagaala, jossa palkitaan alan parhaat vaikuttajat, vaikuttajatoimistot, yhteistyökumppanit sekä taustatoimijat. Tubecon Awards -gaalan tuomaristo koostuu median, viihteen sekä vaikuttaja-alan ammattilaisista, jotka valitsevat kategorioiden voittajat. Gaala järjestetään toukokuussa.


- Saimme kuulla ehdokkuudesta Content Corner Oy:n 1-vuotissyntymäpäivänä, joten tämä on ehdottomasti suuri kunnia. Ehdokkuus tuntuu jo itsessään palkinnolta. On todella hienoa, että meidät koetaan jo nyt vaikutusvaltaiseksi toimistoksi, sanoo Content Cornerin toimitusjohtaja Jessica Rantala.

- Tuntuu uskomattoman hienolta, että Content Corner on ehdolla tämän tunnustuksen saajaksi. Olemme ensimmäinen vaikuttajien itsensä perustama vaikuttajamarkkinointitoimisto ja satsaamme aidosti siihen, että vaikuttajat pääsevät osallistumaan kampanjoiden suunnitteluun alusta asti. Mikä olisikaan tätä vaikuttavampaa vaikuttajamarkkinointia, kommentoi puolestaan Content Cornerin viestintäjohtaja, Irene Naakka.

Myös upeat Content Cornerin osakkaat Sara Vanninen ja Roosa Rahkonen ovat ehdolla gaalassa! Sara Vanninen on ehdolla Vuoden lifestylevaikuttaja -kategoriassa. Roosa Rahkonen on ehdolla Vuoden vastuullisuusvaikuttaja ja Vuoden video -kategorioissa.

コメント


bottom of page