top of page

HelsinkiMissio

Vaikuttajakampanja toi arvokasta näkyvyyttä ja uusia lahjoittajia.

Content Cornerin asiantuntijuus ja sitoutuneisuus tekivät yhteistyöstämme erittäin sujuvaa. Oli hienoa nähdä, kuinka vaikuttajat lähtivät mukaan yhteistyöhön kertomalla omista henkilökohtaisista yksinäisyyden kokemuksistaan – tämä myös näkyi julkaisujen sitoutumisasteessa. Yhteistyön avulla saimme arvokasta näkyvyyttä työllemme ja aineettomille lahjoillemme sekä uusia lahjoittajia.

Tuulia Nikunen, Kampanjavastaava, HelsinkiMissio

HelsinkiMissio on työskennellyt yksinäisyyden ehkäisemiseksi 140 vuotta. Vuoden 2023 joulukampanjan tukena kokeiltiin ensimmäistä kertaa vaikuttajamarkkinointia, ja kumppaniksi valittiin Content Corner. Yhteistyön tavoitteena oli kasvattaa aineettomien joululahjojen myyntiä sekä lisätä tietoisuutta HelsinkiMission toiminnasta. Mukaan kampanjaan valittiin vaikuttajat Annika Ollila ja Roosa Rahkonen. Vaikuttajat laskivat palkkioitaan järjestöystävällisiksi, sillä he kokivat aiheen tärkeäksi ja henkilökohtaiseksi.

387268790_852343619801412_9103543303253659921_n.jpg

Julkaisuja

12

Sitoutuminen

4.55 %

Linkin klikkauksia

402

Tallennuksia

336

Tavoittavuus

181 743

Sisällöissään Annika ja Roosa jakoivat omakohtaisia kokemuksiaan yksinäisyydestä omalle tyylilleen uskollisesti: Annika henkilökohtaisemmin, Roosa informatiivisemmin. Kumpikin julkaisi Instagramiin reelsin sekä story-kokonaisuuden. Annikan reelsiä mainostettiin Instagramissa joulukuun ajan. Molempien sisältöjen sitoutumisaste oli erinomainen. 

 

Vaikuttajat kiittelivät yhteistyötä HelsinkiMission kanssa. Annika arvosti erityisesti vapautta toteuttaa omannäköistä sisältöä. Roosa kiitti merkityksellisestä ja opettavaisesta yhteistyöstä. Yleisö otti niin ikään kampanjan mielenkiinnolla vastaan, ja Annikan julkaisun kommenttikenttä keräsi valtavasti myötäeloa.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää vaikuttajamarkkinoinnista ja sen kiistattomista hyödyistä.

OTA YHTEYTTÄ

Kerromme mielellämme lisää vaikuttajistamme sekä palveluistamme. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, miten voisimme tehdä yhteistyötä.

Anni Silamo - Myyntijohtaja

Anni Silamo, myyntijohtaja

anni@contentcorner.fi
+358 50 535 9477

Jessica Rantala - Toimitusjohtaja

Jessica Rantala, toimitusjohtaja

jessica@contentcorner.fi
+358 50 426 5462

Kiitos kun otit yhteyttä!

bottom of page