top of page

Polarn O. Pyret

Yhteistyö lastenvaatebrändi Polarn O. Pyretin kanssa keräsi ylistystä paitsi vaikuttajilta myös seuraajilta.

"Yhteistyö Content Cornerin kanssa oli erittäin sujuvaa, ammattimaista ja mukavaa! Halusimme antaa vaikuttajille sisällön ideoinnin osalta melko vapaat kädet, sillä koimme, että tällöin sisällöstä tulee autenttisempaa ja nimenomaan vaikuttajan näköistä. Sisällöt saivatkin paljon positiivista palautetta - eivät ainoastaan asiakkaidemme suunnalta vaan myös muilta markkinoinnin ammattilaisilta. Yhteistyöt tavoittivat huiman määrän ihmisiä ja lisäksi sitoutumisprosentti oli erinomainen."

Heini Pekkala, Markkinointikoordinaattori Polarn O. Pyret Finland

Polarn O. Pyretin kanssa toteutettu kampanja oli keväästä syksyyn (kolme kampanjalähtöä) ajoittuva brand ambassador -tyyppinen yhteistyö. Kampanjassa mukana olivat vauva- ja taaperoikäisten lasten äidit Sara Vanninen ja Petra Korpi, jotka olivat löytäneet brändin tuotteista suosikkejaan jo ennen yhteistyötä. Tuotteet näkyivät Saran ja Petran kanavissa myös kampanjan ulkopuolella.

pop1_edited_edited_edited_edited.jpg
pop5.jpeg

Polarn O. Pyretin onnistuneen kampanjan salaisuus oli erityisesti vaikuttajiensa näköinen sisältö. Asiakas toivoi mahdollisimman vapaita käsiä sisällöntuottajille, sillä rakastettuihin lastenvaatteisiin liittyy paljon muutakin kuin tuotteiden ominaisuudet. Lopputuloksena syntyi autenttinen, idearikas, kiinnostava ja helposti lähestyttävä kampanja.

Brand Ambassador -kampanja on tehokas keino luoda aitoja yhteyksiä ja sisältöjä. Asiakas koki, että kampanjalla oli suuri vaikutus bränditunnettuuden kasvattamisessa ja uuden kohderyhmän tavoittamisessa. 

pop4.jpeg

Tavoittavuus

1,3 M

Näyttökerrat

3,1 M

Sitoutumisaste

3,07 %

Tykkäystä

11 600

Linkkien klikkaukset

1064

pop2.jpeg
Kampanja oli onnistunut paitsi lukujen valossa myös palautteensa puolesta. Sisällöt ja tuotteet saivat kiitosta sekä vaikuttajilta itseltään että seuraajilta. Vaikuttajat nauttivat saadessaan luoda omannäköistä sisältöä, ja seuraajat kokivat yhteistyön aidoksi ja mielekkääksi.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää vaikuttajamarkkinoinnista ja sen kiistattomista hyödyistä.

OTA YHTEYTTÄ

Kerromme mielellämme lisää vaikuttajistamme sekä palveluistamme. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, miten voisimme tehdä yhteistyötä.

Anni Silamo - Myyntijohtaja

Anni Silamo, myyntijohtaja

anni@contentcorner.fi
+358 50 535 9477

Jessica Rantala - Toimitusjohtaja

Jessica Rantala, toimitusjohtaja

jessica@contentcorner.fi
+358 50 426 5462

Kiitos kun otit yhteyttä!

bottom of page