top of page

Content Corner Oy vahvistaa rivejään - markkinoinnin moniosaaja Anni Silamo myyntijohtajaksi

Päivitetty: 31. tammik. 2023TIEDOTE 2.6.2021

Markkinointiviestinnän pitkän linjan ammattilainen Anni Silamo aloittaa Content Corner Oy:n Head of Sales -roolissa.


Vaikuttajien itsensä keväällä perustama vaikuttajamarkkinointiin erikoistunut luova toimisto Content Corner Oy saa vahvistusta, kun Anni Silamo aloittaa yhtiön myyntijohtajana. Silamo on toiminut aiemmin muun muassa markkinointiviestintäkonserni dentsun asiakkuusjohtajana.


Yli kymmenen vuotta sitten uransa kokemuksellisen markkinoinnin alalla aloittanut Silamo uskoo suhteellisen nuoren vaikuttajamarkkinointialan kasvuun tulevina vuosina.


- Content Corner voi sekä suunnitella että toteuttaa brändeille vaikuttajamarkkinoinnin palveluita, jotka on räätälöity asiakkaan jatkuviin ja kampanjakohtaisiin tarpeisiin.
Silamo kertoo yhtiön pyrkivän olemaan asiakkailleen vaikuttajamarkkinoinnin “one stop shop”, joka tarjoaa paitsi yhteensopivimmat vaikuttajayhteistyöt että kiinnostavimmat sisällöt.

- Olen innoissani mahdollisuudesta olla kehittämässä uutta yritystä ja sen myötä toivon mukaan koko toimialaa.

Silamo sanoo seuranneensa osaa Content Corner Oy:n osakkaista jo vuosien ajan aiemmissa töissään markkinointiviestinnän parissa.


- Minut vakuutti Content Cornerin muiden perustajaosakkaiden kokemus vaikuttaja-alalta sekä mieletön sitoutuminen ja energia, Silamo listaa.

- Uskon, että pystyn omalla kokemuksellani tuomaan yritykseen laaja-alaista markkinoinnin kokemusta sekä rakentamaan uudenlaisia yhteistyömahdollisuuksia.

“Kasvun mahdollistaja”


Anni Silamo on myös yksi Content Corner Oy:n perustajaosakkaista. Muut yrityksen osakkaat ovat vaikuttajamarkkinoinnin pioneerit Sara Vanninen, Annika Ollila, Petra Wettenranta, Julia Toivola, Linda Ekroth, Carita Von Rutenhjelm, Jasmin Muurinen, Roosa Rahkonen, Lilli Salminen, Kriselda Mustonen, Mona Visuri, Jessica Rantala ja Irene Naakka.


Yhtiön toimitusjohtajana työskentelevä Jessica Rantala uskoo Silamon laajan markkinointiviestinnän osaamisen olevan vahvassa roolissa yhtiön kasvun mahdollistajana.


- Anni vakuutti muut perustajaosakkaat heti ensitapaamisesta lähtien ammattitaidollaan ja energiallaan. Anni on työskennellyt toimistopuolella kansainvälisten B2C- ja B2B-brändien parissa vuosia ja tuo mukanaan paljon erikoisosaamista ja kokemusta, Rantala sanoo.

Rantalan mukaan Content Cornerilla on nyt vahva tiimi kasassa.


- Lähdemme rakentamaan asiakkaillemme entistäkin kokonaisvaltaisempia sekä kiinnostavampia sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin ratkaisuja.

LISÄTIEDOT JA YHTEYDENOTOT:


Anni Silamo

Myyntijohtaja

+358 50 535 9477

anni@contentcorner.fi


Jessica Rantala

Toimitusjohtaja

+358 50 4265 462

jessica@contentcorner.fi


Irene Naakka

Viestintäjohtaja

+358 50 411 9802

viestinta@contentcorner.fi


Content Corner Oy

Uudenmaankatu 27 C

00120 Helsinki

Comments


bottom of page